LAND ROVER-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Land Rover felger til din terrengbil til lave priser!

Alle som liker, eller har behov for, å kjøre i terrenget kjenner til den britiske produsenten Land Rover. De har produsert SUV-er og andre biler med firehjulstrekk siden 1978, til stor glede for alle som har behov for å ferdes på andre steder enn på byveiene. Trenger du nye Land Rover felger kan du føle deg trygg på at du finner dem her hos oss. Legg inn ønsket dimensjon og bredde eller bruk vår søkefunksjon til å finne frem til dine muligheter. Vi har et stort utvalg av design, slik at du finner et som passer din unike stil. Våre Land Rover felger selges til konkurransedyktige, lave priser, og gratis frakt følger alltid med på handelen. Skulle du mot formodning ha bestilt feil, kan vi betrygge deg med at vi også gir deg 14 dagers returrett på hele kjøpet ditt.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.