FORD-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Ford felger i alle prisklasser og design

Ford er for mange bilen med stor B. Det var jo tross alt med Henry Ford at den moderne bilen så dagens lys. Ford finnes i mange utgaver, med alt fra små og mellomstore personbiler til transportere. Hos oss finner du Ford felger som passer til alle utgaver av denne bilmodellen. Vi har mange ulike modeller nettopp for at det skal finnes en til enhver bil og enhver smak. Lettmetallfelger er laget av aluminium og er en svært populær variant, også som Ford felg, da den er mer motstandsdyktig mot tidens tann enn stålfelgen. Den lette vekten sørger også for at bilens støtdemper får så gode forhold som mulig.

Gi din Ford felg god pleie

Det er viktig å vedlikeholde bilen, og dette gjelder også dekk og felger. Visste du at du bør sjekke dekkene dine minst en gang i måneden? Vask dine Ford felger med en mild bilsjampo, så bevarer de sitt flotte utseende mye lenger. Ikke glem at dekk og felger ikke bare skal passe til hverandre, men også til bilen. Det gjøres enkelt hos oss ved å legge inn bilens data i vår konfigurator. Tirendo.no kan i tillegg til det store utvalget av Ford felger også by på gratis frakt!

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.