FIAT-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Flotte Fiat felger til din personbil

Fabbricia Italiana Automobili ligger i Torino, Italia, der de startet opp for mer enn 100 år siden. Det er denne bilfabrikanten som står bak Fiat, som kommer som bobil, familiebil og personbil. Den snertne italieneren er en populær bil og trenger du flotte Fiat felger til din italienske venn finner du dem her til en lav pris. Du kan velge mellom tyngre stålfelger eller lettere felger av aluminium. Husk at det er viktig å sjekke dekk og felger med jevne mellomrom samt gi dem litt ekstra pleie i overgangen fra en sesong til en annen. Fiat felger i aluminium egner seg både sommer som vinter. Kjøp dine nye Fiat felger her hos Tirendo.no, og få gratis frakt på alt du bestiller. Trenger du nye dekk har vi dette også, og alt til fordelaktige priser og hele to ukers fri retur.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.