DOTZ-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Type kjøretøy:

Dotz felger for deg som tenker på detaljene

Dotz felger produseres av et større, internasjonalt konsern som er spesialister i felger. Dotz felger leveres til hele Europa og er spesielt godt egnet til å takle de vei- og værforhold vi ofte har her i nord. Dotz felger lages med et spesielt godt øye til detaljer og helhet, og er populære blant de som bygger om bilene sine samt blant de som vet at det hele ligger i de små detaljene. Dotz felger kommer i et stort utvalg, og du finner felger av både stål og metall. Alle i samme flotte stil.

Kjøp dine Dotz felger nå

Ønsker du å gi bilen din og deg selv det lille ekstra? Det som får andre bileiere til å sperre opp øynene av misunnelse? Da skal du ganske enkelt ta turen inn i vår nettbutikk og klikke hjem dine nye Dotz felger. Vi har det store utvalget, til priser du ikke finner maken til andre steder. Handler du hos Tirendo.no får du ikke bare gleden av lave priser, men også fri levering hjem til deg og gratis retur om du, mot formodning, skulle ha bestilt feil. Nye Dotz felger trenger ikke å forbli en drøm!

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK