DEZENT-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Type kjøretøy:

Sikre deg kvalitet med Dezent felger

Visste du at Dezent felger er et resultat av et samarbeid med den tyske produsenten AEZ? Det sikrer deg ekte kvalitet ved valg av felger fra Dezent. De leverer både de kule og solide felgene med fem eiker samt de med et mer moderne utseende bestående av flere og doble eiker. Dezent felger er tilpasset de aller fleste personbiler, og egner seg meget godt for de norske og utfordrende kjøreforholdene. Hvilken farge du velger på dine nye felger er helt opp til deg, og de ulike sammensetningene vil gi ulike og spennende effekter når du ruller fremover på veiene.

Vi forteller deg hvilke felger som passer

Det er enkelt å finne riktige Dezent felger til nettopp din bilmodell her på . Tirendo Ved å fortelle oss hvilket bilmerke, type og årsmodell du har, så viser vi deg utvalget av felger som passer for din bil. Det er like viktig å velge riktig type felger som det er å velge riktige dekk. Kjører du med felger som er tilpasset dekkene til din bil vil du oppleve økt kjørekomfort, reduserte drivstoffutgifter og en høyere sikkerhet på våre norske veier. Vi gir deg 30-dagers full returrett, så dersom du skulle angre ditt kjøp eller du oppdager at du har bestilt feil dimensjoner, så er det enkelt å bytte eller få pengene dine tilbake. Bestill nye felger fra merker som tyske Dezent i dag!

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK