CITROEN-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Citroen felger til bilen din

Firmaet Citroen har eksistert siden 1919. Det er mange år med produksjon av franske biler. Her lages det mange varianter av både personbiler og varebiler, og 2CV-en er en klassiker mange drømmer om. Citroen felger finner du hos oss, i mange ulike design. Du kan dermed velge det utseende du synes passer best til deg, og i tillegg kan du velge mellom både lettmetall og stål. Citroen felger gir bilen din ytterligere sikkerhet, beskytter dekkene og sørger for at komforten er optimal. Det er lurt å sjekke både dekk og felger en gang per måned samt vaske felgene med et mildt middel hver sesong. Da har du Citroen felger som varer lenge. Vi har alltid de beste prisene på markedet, og gratis frakt på alle ordre. Når du har mottatt dine Citroen felger har du ikke mindre enn to ukers åpent kjøp. Godt å vite om du bestilte feil.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.