BMW X5 felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Type kjøretøy:

BMW X5 felger: solid kvalitet til din kraftige SUV

Skal du oppgradere hjulene til denne kraftige SUVen, enten det er til sommer- eller vinterdekk, trenger du BMW X5 felger som lever opp til forventingene. De vanligste størrelsene ligger på 18-22 tommer, og fås i en rekke farger som hvit, svart, sølv eller grå. Du kan også søke spesifikt på egenskaper som vintergodkjent eller ABE.

Prisen er like variert som selve designet. MAM S1 er en budsjettvennlig lettmetallfelg med et attraktivt utseende, som gir bilen en sporty stil. DOTZ WHEELS Territory for eksempel, gir BMWen din et ekstraordinært preg, perfekt når det er topp kvalitet som gjelder. Uansett hvilken variant du går for, på Tirendo.no er det enkelt å finne BMW X5 felger med riktige egenskaper. Det er bare å angi bilmerke og modell, samt størrelse på felgen, og du får opp en liste over alt som passer.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
^