BMW-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Trenger jeg egne BMW felger?

Velger du BMW felger til din BMW, så er du sikker på at du får felger som tåler både fart og muskler. Både dekk og felger har stor betydning for både din kjørestil og for at bilen din kan yte maksimalt, selv under vanskelige kjøreforhold. Når du kjøper en ny BMW, så leveres den med et fullstendig hjulsett bestående av både dekk og felger, og de er dessuten tilpasset til nettopp din BMW-modell.

Vi har et godt utvalg av BMW felger til din bil. Det er enkelt å finne fram til utvalget. Trykk på «felger» og velg om du skal ha stål- eller lettmetallfelger. I dag er det mest vanlig å benytte seg av lettmetallfelger. Disse er lettere og fremmer en enda bedre ytelse for din BMW. Deretter velger du produsent, bilmodell og andre spesifikasjoner, slik at du til slutt sitter igjen med en liste over BMW felger som passer til nettopp din bilmodell.

Velg riktige felger?

Hva er forskjellen på stål og lettmetall, og spiller det noen rolle hvilken størrelse jeg velger? Ja! Bruker du felger med feil størrelse så reduserer du både kjørekomfort og sikkerheten. I tillegg vil du øke ditt drivstofforbruk ved å kjøre med feil størrelse på dine felger.

Fordelene med stålfelger er at de er solide og har en lang levetid. De passer godt til et nordisk klima med et vekslende vær. Dessuten trenger de minimalt med vedlikehold. Fordelene ved lettmetallfelger er at de veier mindre, og dermed gir de et bedre veigrep.

Bestill nye felger i dag

Her hos Tirendo finner du rimelige BMW felger til din BMW. Vi aksepterer betaling både med kredittkort og PayPal samt at vi har raske leveranser. Vi er din online dekkekspert, og vi sørger for at du kjører trygt og sikkert. Bestill nye felger nå!

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.