AUDI A6 Allroad felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Type kjøretøy:

Sporty AUDI A6 Allroad felger gir mye kjøreglede

Dekk og felger har svært mye å si for kjøregleden, ettersom styreegenskaper og veisikkerhet avhenger av at du velger dem som passer best for crossoveren din. På sommerstid er det enklere å vektlegge det estetiske, men på vinterstid er det smart å velge vintergodkjente AUDI A6 Allroad felger, gjerne åpne varianter med få eiker. De er nemlig lettere å vaske enn lukkede, noe som er en fordel når det er mye søle og salt på veiene.

Det finnes mange produsenter som tilbyr AUDI A6 Allroad felger av høy kvalitet, tilgjengelige i alle prisklasser. Noen av de mest kjente merkenavnene er Alutec, RIAL, Dezent og Keskin. Alle disse, samt mange fler, finner du på Tirendo.no i ulike størrelser. Vanligvis fås felgene i alt fra 18 til 21 tommer, avhengig av motor og årsmodell, i mange ulike farger som sporty sort til glinsende sølv.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
^