ALUTEC-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Type kjøretøy:

Moderne og spreke Alutec felger til bilen din

Tyskland kan dette med å produsere flott biltilbehør som oppfyller alle krav til kvalitet og levetid. Alutec felger er intet unntak. Selskapet så dagens lys i 1996 og har siden den gang produsert flotte, moderne og spreke felger til ulike varianter av personbilen. Alutec felger kommer med spennende detaljer, som skulpturerte eiker og mange andre flotte detaljer. Ønsker du en individualistisk stil er disse felgene noe for deg. Du kan enkelt og raskt klikke dem hjem ved å besøke Tirendo.no. Vi hjelper deg med å finne riktig størrelse på dine nye Alutec felger, og gir deg flotte priser på hele sortimentet. Husk at hos oss får du også gratis frakt og fri retur på hele bestillingen, om du mot formodning skulle trenge det. Vi har også dekkene som passer til disse flotte lettmetallfelgene. Velkommen innom for en hyggelig handel!

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK