ALPINA-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Alpina felger for stil og maks ytelse

Alpina felger gir bilen maksimalt med både stil og ytelse. Når du skal velge riktig felg er det viktig at du ser på både bredde og dimensjon i forhold til dekkene dine. For små eller for store Alpina felger vil ødelegge kjøreopplevelsen, og ikke minst slite ut dekkene langt fortere enn nødvendig. Er du usikker på hvilke dimensjoner som er riktige, finner du masse informasjon om dette i bilens kjørebok. Legg inn informasjonen i vår søkefunksjon og finn de rette Alpina felger til din bil. Felger er en viktig del av bilens totale utseende, så sørg for å velge noen du synes er fine og står til den stilen du gjerne vil ha. Når du kjøper Alpina felger hos Tirendo.no får du fri frakt og åpent kjøp i to uker ved siden av allerede lave priser. Kjøper du felger hos oss, har vi også dekk som passer til!

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.