AEZ-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Type kjøretøy:

AEZ felger – Tysk kvalitet av høy standard

AEZ er kjent for sin høye kvalitet, og samarbeider blant annet med produksjonen av felgene fra Dezent. AEZ felger har Tüvgodkjenning, noe som betyr at felgene er sikkerhetskontrollert og at de innfrir tyske sikkerhetsstandarder, som gir en automatisk godkjenning også i Norge. De har bred erfaring, og produserer mer enn én millioner hjul hvert eneste år! Velger du AEZ felger så sikrer du deg felger med stil, høy kvalitet og felger som er bygget på lange erfaringer og smart innovasjon. I tillegg til at de produserer felger til vanlige personbiler, så lager de også felger til Off-Road biler og SUV-er. Det finnes mange titalls ulike modeller fra AEZ felger, og du finner et godt utvalg her hos oss.

Hvordan velger jeg riktig felgtype?

Ved å benytte deg av vår søkeliste, så finner du raskt og enkelt fram til AEZ felger som passer til ditt kjøretøy. Fortell oss hvilket bilmerke du kjører, hvilken biltype og årsmodell, så gir vi deg en god og oversiktlig liste over vårt utvalg av felger fra AEZ og andre felgprodusenter som er tilpasset dine valg. Bestill dine felger på nett fra Tirendo, og benytt deg av en av våre 300 monteringspartnere over hele landet. Enklere blir det ikke!

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK