/

Sunny Vinterdekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Sunny vinterdekk

Sunny vinterdekk med godt veigrep til lav pris

Sunny er en kinesisk dekkprodusent som ble startet i 1988 som en underavdeling av det kinesiske gigangtkonsernet South China Tire and Rubber Company, som også produserer og selger dekk av merkene Wanli og Aptany på det asiatiske markedet. I Norge og Europa er de kjent for å selge Sunny vinterdekk, sommerdekk og helårsdekk til lav pris, og de har kunder i over 120 land på fem kontinenter over hele verden.

En av fordelene Sunny har ved produskjon og utvikling av dekk, er at de har avdelingen for forskning og utvikling under samme tak som fabrikken. På denne måten kan de raskt prøve ut nye ideer og dekktyper. I starten satset de mest på dekk til små biler, men i dag lager de dekk som passer til alle typer kjøretøy, fra tohjulinger som sykler og motorsykler, til små og mellomstore personbiler, SUVer og vaner og lastebiler, og også til anleggsmaskiner og traktorer.

Sunny vinterdekk for nordiske forhold

Selv om Sunny produserer dekkene sine på den andre siden av planeten, er Sunny vinterdekk laget for å takle vanskelige og kalde forhold i Norden. Om du trenger dekk som gir deg et godt grep på forfrosne og snødekte veier til en hyggelig pris, er Sunny SN290C et godt alternativ med pigger som gjør at de nærmest klorer seg fast i veien. De har en moderne og slitesterk gummiblanding som gjør at du kan bruke dem over flere sesonger, selv om du kjører mye.

Mange steder i Norge har de nå innført forbud mot, eller gebyr ved bruk av piggdekk. Dette er fordi dekkene sliter veldig på tørr asfalt, og skaper svevestøv som kan være farlig å puste inn. Om du vil ha gode dekk som sparer både nærmiljøet og lommeboka for ekstra utgifter, er Sunny Wintermax NW611 et rimelig alternativ som også har ganske gode egenskaper på våt asfalt og kan brukes hele året.

Få Sunny vinterdekk levert rett hjem til deg

Her hos Tirendo.no tilbyr vi deg levering rett hjem uten ekstra kostnad om du bestiller to eller flere Sunny vinterdekk til din bil. Vi har over 25000 forskjellige typer dekk online, og om du ønsker hjelp til montering av dekkene, kan vi sette deg i kontakt med ett av våre over 300 samarbeidende verksteder. Vi tilbyr deg også 30 dagers åpent kjøp slik at du kan være trygg på at du har gjort en god handel.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.