/

Pneumant Vinterdekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Pneumant Vinterdekk

Pneumant Vinterdekk - Tysk kvalitet i nesten hundre år

Den tyske dekkprodusenten Pneumant kan trekke sin historie helt tilbake til 1922, da de startet gummi- og dekkfabrikk i Berlin. Fabrikken ble noen år senere flyttet til småbyen Fürstenwalde ved elven Spree, hvor den i dag er en viktig hjørnesteinsbedrift i lokalsamfunnet. Med Pneumant vinterdekk får du dekk av høy kvalitet til en særdeles hyggelig pris, med moderne gummiblandinger og spormønstre som er tilpasset tøffe nord-europeiske forhold og frosne veier.

Pneumant var i mellomkrigstiden den eneste produsenten av dekk i det som var DDR, eller Øst-Tyskland, og hadde derfor monopol på produksjon og salg av dekk. Det var derfor vanlig å forbinde Pneumant med den smått beryktede Trabanten, en bil som ikke akkurat var Østblokkens svar på Mercedes. Etter berlinmurens fall vendte Pneumant seg mot det internasjonale markedet, og er i dagt en del av det amerikanske Goodyear-konsernet, som er en av verdens aller største produsenter og distributører av dekk.

Pneumant vinterdekk på snø og is

Med avanserte nye gummiblandinger får du Pneumant vinterdekk med og uten pigger som passer til å kjøre på kalde vinterveier i Skandinavia. Mange steder er det forbud mot bruk av dekk med pigger, siden disse sliter på veibanen og skaper svevestøv som kan være helseskadelig for mennesker å puste inn. Vi anbefaler deg derfor å vurdere piggfrie vinterdekk hvis du bor i tettbygde strøk, og særlig hvis du bor i områder der snøen forsvinner etter noen dager, er piggfritt det beste alternativet.

Vi er jo så heldige i Norge at vi kan oppleve hele fire årstider på en og samme dag, og da er piggfrie vinterdekk fine å ha som et allround-alternativ. Når sommeren kommer og sjansen for at det skal bli frost er lik null er likevel skikkelige sommerdekk det beste alternativet, som Pneumant Summer UHP, som har mønsterspor som leder bort vann slik at du unngår vannplaning på eksepsjonelt vis.

Kjøp Pneumant vinterdekk til lav pris hos oss

Her hos Tirendo.no har vi et enormt utvalg av dekk til en uslåelig pris, og ønsker du å kjøpe Pneumant vinterdekk online, sørger vi for at du får dem fritt tilsendt om du bestiller to eller flere dekk i dag. Om du ønsker hjelp til montering har vi samarbeid med over 300 verksteder fra Mandal i sør til Kirkenes i nord, så ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.