Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Side 1 fra 62
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Toyo dekk

Det solide ryktet til Toyo-dekk

Toyo-dekk har vært godt kjent i Europa de siste 36 årene, men dette japanske merket har også høy tilstedeværelse i Asia, Amerika, Oceania og Midtøsten. De siste 70 årene har Toyo-dekk opparbeidet seg et solid rykte innen offroad, racing og terrengkjøring. Toyo-dekk har blant annet fått toppkarakter i det nordamerikanske markedet i syv år siden 2000, som det beste generelle merket hos dekkforhandlerne.

Helårs Toyo-dekk for touring

Toyo-dekk er mye brukt av racere, entusiaster og hverdagssjåfører. Dette brede markedet reflekteres i Toyos produktkatalog: Uansett om du er ute etter passasjer- og eco-bildekk, sportsdekk, vinterdekk eller konkurransedekk, har Toyo alt du trenger.

Noen av de mest populære dekkene, som Toyo Proxes NE series, er laget for helårs-touring for å gi sjåfører drivstoffeffektivitet og en enkel, stille kjøretur i hybrid-, el-, eller andre miljøvennlige kjøretøy. Sedaner og kupeer kan utstyres med luksustouring helårsdekk, mens crossover-kjøretøy fungerer bra med SUV/CUV touring helårsdekk.

Toyo-dekk for kjøring i allslags terreng

Bildekk for variable forhold, som Toyo Vario-V2+, er helårsdekk med sagtannede kantblokker som gir trekkraft både på tørre veier og underlag dekket med snø og is. For eksepsjonell ytelse på motorveier om vinteren anbefales vinterdekket Toyo SNOWPROX S 953. Dette har en sporty retningsprofil som forbedrer bremseevnen både ved våte og tørre forhold uten at det går utover komforten.

For rask kjøring på våte eller tørre underlag, gir Proxes T1 Sport-serien en perfekt balanse mellom rask bremsing, presis styrerespons, stabilitet ved høy fart og i svinger. Det er det perfekte Toyo sommerdekk. Dette dekket viser på en flott måte Toyos rykte innen motorsport: Bruk Proxes T1 Sport for kjøring gjennom den ene hårnålsvingen etter den andre på trange fjellveier eller på en åpen veistrekning.

Dersom du er ute etter premium- eller budsjettdekk vil du finne et stort utvalg, kvalitetstjenester og de beste dekktilbudene hos Tirendo. Kjøp dine dekk på nettet hos Tirendo.no.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK