/

Strial dekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Strial dekk: best mulig kvalitet for pengene

Et av de største fordelene med Strial dekk, er at du får god kvalitet til overkommelige priser. Dekkprodusenten er ledende på flere europeiske marked, inkludert Frankrike, og de benytter sin solide kompetanse til å videreutvikle og forbedre produktene. Resultatet er solide, holdbare dekk, tilgjengelig i ulike dimensjoner for personbil, varebil og SUV.

I nordiske vinterforhold, kan STRIAL 501 ICE være et godt alternativ. Dekket takler både snø og is, takket være solide pigger og mange seiper som forbedrer veigrepet på våte, glatte og snødekte flater. På sommerstid er STRIAL UHP et populært valg for alle på jakt etter høy ytelse og god styreevne, selv i høye hastigheter.

Strial dekk er et utmerket valg for prisbevisste kunder, men som likevel er opptatt av sikkerhet og kjørekomfort. På Tirendo.no kan du bestille dem til konkurransedyktige priser. Vi gir deg gratis frakt med på kjøpet.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.