Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


  • Dessverre finnes det ingen dekk i katalogen vår som passer til søket ditt. Ved å bruke søkefiltre eller ved å bruke lenkene kan du tilpasse utvalget ditt.
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Strial dekk

Strial dekk: best mulig kvalitet for pengene

Et av de største fordelene med Strial dekk, er at du får god kvalitet til overkommelige priser. Dekkprodusenten er ledende på flere europeiske marked, inkludert Frankrike, og de benytter sin solide kompetanse til å videreutvikle og forbedre produktene. Resultatet er solide, holdbare dekk, tilgjengelig i ulike dimensjoner for personbil, varebil og SUV.

I nordiske vinterforhold, kan STRIAL 501 ICE være et godt alternativ. Dekket takler både snø og is, takket være solide pigger og mange seiper som forbedrer veigrepet på våte, glatte og snødekte flater. På sommerstid er STRIAL UHP et populært valg for alle på jakt etter høy ytelse og god styreevne, selv i høye hastigheter.

Strial dekk er et utmerket valg for prisbevisste kunder, men som likevel er opptatt av sikkerhet og kjørekomfort. På Tirendo.no kan du bestille dem til konkurransedyktige priser. Vi gir deg gratis frakt med på kjøpet.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK