Star Performer

Star Performer SPTS AS

Fra791,00 Krper dekk
Finne din

SPTS AS

her!

Møt kulden med vinterdekket Star Performer SPTS AS

Vinterdekket Star Performer SPTS AS er en forbedret versjon av forgjengeren AS, optimalisert og utbedret for å fungere bra i omtrent alle værforhold. Det er nemlig helt essensielt med våtgrep som takler klima- og bruksforhold for optimal sikkerhet. Fra sein høst til tidlig vår, i nordiske forhold må dekkene kunne takle alt fra snø og is til høljende regn. Star Performer er et dekkmerke som vet å levere bra produkter. De har et sterkt fokus på å lage høytytende kvalitetsdekk med god kjørekomfort, kombinert med så lav pris som mulig. Vinterdekket Star Performer SPTS AS er intet unntak.

Nøyaktig hvor høyt vinterdekket bør prestere, avhenger av kjørestil og bruk. Det er viktig at du vurderer situasjonen din nøyaktig, ettersom din og andres sikkerhet avhenger av at du velger riktige dekk. For bykjøring er det viktig med kort bremselengde og slitesterke dekk, mens på motorveien bør veigrep og stabilitet prioriteres. Det piggfrie vinterdekket gir deg gode, velbalanserte dekkegenskaper som passer for de fleste behov. Kombinert med svært gunstige priser, får du bra kvalitet for en billig penge. Dekket er merket med M+S som står for gjørme og snø (Mud and Snow), noe som betyr at de er utviklet spesielt for vinterbruk.

Slitestyrken er såpass bra at du får livstidsgaranti med på kjøpet. Det betyr at du får godtgjørelse for slitasjenivået, basert på gjenværende mønsterdybde. For 6,00 mm. eller mer, får du nye Star Performer dekk helt gratis. Er slitasjenivået mellom 5,00-5,99 mm. får du 80 % rabatt på nye dekk fra Star Performer. Måles slitasjenivået til å være mellom 3,00-4,99 mm., gir vi deg 60 % rabatt, og for 1,6-2,99 mm., får du 40 % rabatt. Rabatten trekkes fra de gjeldende prisene på det aktuelle tidsrommet. Det vitner om den høye kvaliteten på disse vinterdekkene.

Vinterdekket Star Performer SPTS AS er tilgjengelig i svært mange dimensjoner på Tirendo.no. Det er enkelt å finne en variant som passer for kjøretøyet ditt. Bruk gjerne søkesystemet vårt for å filtrere ut de som er egnet for deg. Send inn bestillingen din når du er fornøyd med valget ditt, og vi sørger for at du får dem ferdig levert på kort tid. Enten du har punktert eller det bare er på tide med nye, ferske dekk, får vi deg på vinterveiene igjen så kjapt som mulig. Ta gjerne en titt på utvalget vårt av motorolje, frostvæske, spylervæske, o.l. når du først er i gang.

  • Jevn og komfortabel
  • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
  • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK