Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


  • Dessverre finnes det ingen dekk i katalogen vår som passer til søket ditt. Ved å bruke søkefiltre eller ved å bruke lenkene kan du tilpasse utvalget ditt.
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Sportiva dekk

Sportiva dekk: god kvalitet til lave priser

Det finnes mange typer Sportiva dekk, til alt fra små personbiler til lette lastebiler. Her får du god verdi for pengene dine, og kan velge mellom alt fra tøffe vinterdekk til høytytende sommerdekk. Det relativt unge merket er en del av anerkjente Continental Group, og du kan dermed stole på god kvalitet og sikkerhet. Enten du kjører kompaktbil, 4x4 eller varebil, finner du et passende alternativ til en pris som gjør lommeboken glad.

Når temperaturene faller og du trenger å komme deg trygt hjem i snø og is, er Sportiva Snow Winter et godt alternativ. Symmetrisk dekkmønstre og utallige seiper sørger for utmerket veigrep og drenasje, med brede skuldre som gir god stabilitet i svinger. Sommerdekkene lever også opp til forventingene, med spesielle gummiblander og lang holdbarhet. Ønsker du også å prøve det fremadstormende, nye merket, finner du et godt utvalg av Sportiva dekk hos Tirendo.no.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK