/

Tristar Sommerdekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Tristar sommerdekk: gjør et kupp denne sommeren

Smaker sommerlivet litt bedre når du har gjort et kupp på billige bildekk av god kvalitet? Da bør du se nærmere på Tristar sommerdekk. De er utviklet spesifikt med tanke på god ytelse på sommerføre. Slagordet til Tristar er «Power of the Grip», eller «kraften i grepet» på godt norsk. Det symboliserer kjerneverdien til varemerket. De har et svært variert utvalg av dekkdimensjoner, og tilbyr produkter for personbiler, varebiler, terrengkjøretøy og 4x4. Uansett hvilken bil du kjører og hvilke størrelser du trenger, har du gode muligheter til å gjøre et godt kjøp når tiden er inne for å bytte dekk.

Enda mer penger sparer du ved å kjøpe økonomiske dekk som EcoPower 3. Fordelen ved dem, er at lave priser kombineres med god ytelse. Med andre ord, det er et godt valg i budsjettklassen. Den har dessuten en forsterket struktur, noe som gjør at den tåler høye belastninger sammenlignet med standardversjoner. Ikke minst har dekket et ganske lavt støynivå, noe som er spesielt viktig om du ofte kjører rundt i tettbygde strøk. Radialdekket Tristar Radial 109, en annen favoritt fra dette dekkmerket. Godkjent for hastigheter opptil 190 km./t., her får du et prisgunstig dekk med bra ytelse. Radialdekk generelt er kjent for god stabilitet og presise styreegenskaper, særlig sammenlignet med diagonaldekk. Husk at sommerdekk må ha minst den hastighetsklassen som står i vognkortet, noe mindre enn det strider mot regelverket.

Når vinteren er i ferd med å slippe taket, er det på tide å gi bilen litt ekstra pleie. Sjekk om du trenger nye dekk i god tid, og ta en titt på Tirendo.no for å sikre deg det beste kjøpet. Her finner du mange Tristar sommerdekk med ulike dimensjoner. Det minste tillatte dekkmønsteret for sommerdekk er 1,6 mm. Vi leverer produktene dine raskt og med gratis frakt. Når du først er i gang med å få bilen i sommerform, har du husket det du trenger av tekniske væsker? Vi tilbyr også lave priser og et stort utvalg av motoroljer, spylervæske, bremsevæske og det meste annet du trenger. Tips fra oss: skal du på bilferie i sommer? Da kan det lønne seg å sjekke mønsterdybde og dekktrykk før du ruller i vei. I tillegg kan det være lurt å ha førstehjelpsutstyr liggende klar i bilen, samt tepper, vann og lader til mobiltelefonen. God sommer!

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.