/

Sunny Bil Sommerdekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Gjør et kupp: bestill Sunny sommerdekk

Det ligger i navnet: Sunny sommerdekk er det utmerket valg når bilen skal gjøres klar til solrike dager. Dekkene har vært produsert av China Tire & Rubber Co. siden 1988. De er en av verdens største dekkprodusenter, og kan skryte av imponerende salgstall. Det store dekkselskapet lager over 48 millioner eksemplarer hvert eneste år (totalt for alle dekkmerkene), fordelt over tre anlegg, og distribuerer dem til forskjellige land verden over. Norske kunder kan slå kloa i varemerket Sunny Tires på nettbutikken Tirendo.no. Takket være et stort utvalg av størrelser, stiler og versjoner, og ikke minst konkurransedyktige priser, kan du enkelt gjøre et godt kjøp hos oss.

Sunny sommerdekk kjennetegnes av svært lave priser, kombinert med gode egenskaper som passer bra for norske sommerveier. Dekkserien SN880 for eksempel, er en serie med behagelige, slitasjebestandige dekk med lang levetid og lavt støynivå. Takket være lav rullemotstand, er dekkene i tillegg drivstoffeffektive. De passer dermed bra for miljø- og prisbevisste kunder. Dekkene har et relativt godt våtgrep, takket være fire, brede spor som raskt fjerner fuktighet og vann. Enten solen skinner eller det er tørt på veien, kan du føle deg trygg og komfortabel med disse montert på bilen.

Foretrekker du derimot en mer sportslig kjørestil, og trenger dekk som matcher den høytytende bilen din, kan du kaste blikket på serien med sportsdekk, SN3970. De kjennetegnes av suverene styreevner på både våte og tørre veier, godt veigrep og gir føreren en god følelse av kontroll, noe som er essensielt hvis du kjører i høye hastigheter. De gode egenskapene sikres av et avansert dekkmønster, stive skulderblokker og store, solide midtre riller, skapt for å øke sikkerheten og forhindre at hjulene mister grepet med veien. I tillegg finner du mange andre dekkserier hos oss, alt etter hvilket behov du har.

Det spiller ingen rolle om det er på tide å bytte dekk eller du har hatt uflaks og punktert. Vi gjør vårt ytterste for at du skal få kvalitetsdekk levert hjem til deg på kort tid, uten å måtte betale for frakten. Ytterligere goder som 14 dagers returrett, god kundeservice, stor lagerbeholdning og enkelt bestillingsskjema gjør det svært enkelt for deg å gjøre et kupp på nett. Simpelthen angi dekkdimensjonene dine i søkesystemet vårt, og vi finner frem Sunny sommerdekk som matcher perfekt med kjøretøyet ditt. Da er det bare å ønske deg en god sommer og god kjøring!

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.