/

Pneumant Sommerdekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Pneumant sommerdekk: høyteknologiske løsninger til lave priser

Dekkmerket Pneumant eies av dekkgiganten Goodyear Dunlop Tires, og er et godt alternativ i budsjettklassen. Takket være Goodyear, nyter de godt av avansert dekkteknologi og solid kunnskap innen produksjon av førsteklasses dekk. Resultatet er rimelige sommerdekk i budsjettklassen med gode egenskaper. De ulike dekkene produseres i 38 forskjellige dimensjoner, og nettbutikken har selvsagt mange av dem på lager. Det tyske merket har solgt mer enn 100 millioner dekk siden de først startet i 1959, og det sier noe om tilliten de har vunnet blant kundene sine.

Du kan velge blant flere typer Pneumant sommerdekk. For å finne ut hvilke som er best for kjørestilen og bilen din, er det verdt å ta en titt på dekkmerkingen. Tenk også gjennom hvilke kjøreforhold du ønsker å benytte bilen i. Det er ikke alle klassifiseringene som er like relevante. Det beste valget for deg, er det dekket som er best egnet for driftsforhold og hvordan du kjører. La oss illustrere ved et par eksempler fra dette tyske dekkmerket. Pneumant Summer Standard ST2 er et supert allround-dekk når du ønsker lavest mulig pris, men likevel god sikkerhet. Den har fått klassifiseringen C på våtgrep, noe som betyr at du har kort bremselengde god kontakt med veien, selv når det regner ute. Støynivået er relativt lavt, noe som gjør dette til et ypperlig valg hvis du hyppig kjører gjennom tettbygde strøk. Vennligst merk deg at det er først og fremst omgivelsene dine som merker om dekket har lavt støynivå eller ikke. Den har derimot fått klassifiseringen E på drivstoffeffektivitet, men her bør du ha i tankene at sjåføren har alt å si for forbruket. Særlig hvis du er forsiktig under akselerasjon, kan du redusere forbruket på sikt.

Høyytelsesdekket Pneumant Summer UHP derimot, er et noe mer kostbart alternativ, men likevel rimelig. Spesifikasjonene er særdeles bra, ikke minst med tanke på prisen. Dekkmønsteret og gummiblandingen er utformet for å gi kort bremselengde og suverent grep på våte og tørre veier, noe som gjør det egnet til å både kjapp kjøring på motorvei og presis navigering i byer. Du finner begge disse dekkene, samt flere andre Pneumant sommerdekk i ulike dimensjoner, på nettbutikken Tirendo.no. Vi gjør det enkelt for deg å kjøre sommeren i møtes, ved å tilby gratis og rask levering, et stort utvalg og enkelt søkesystem. Vi legger ved EUs dekkmerking for ethvert alternativ, og gjør det lett for deg å velge det optimale sommerdekket for deg.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.