/

Achilles Sommerdekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

La Achilles sommerdekk bringe deg fram i sommer

Achilles er en indonesisk produsent av dekk som både leverer sesong- og helårsdekk. Achilles sommerdekk er sett på biler fra store produsenter som Hyundai. Indoneseren er spesielt kjent for sine sommerdekk av sporttypen, som er laget for å tåle høye hastigheter uten at det går på bekostning av komforten og kjøreegenskapene. Når du velger å montere Achilles sommerdekk på bilen din, så er du garantert dekk med lav rullemotstand. Det betyr at det er lav motstand for dekket når det ruller, en egenskap som er spesielt viktig i høy fart, da kreftene som påvirker dekket vil deformere det i noen grad. En høy rullemotstand vil føre til et høyere drivstoffutslipp og en mer ukomfortabel kjøring.

Bestill Achilles sommerdekk hos din online dekkekspert

Her på Tirendo.no finner du både dekk til sommeren og vinterdekk fra Achilles og andre kjente kvalitetsprodusenter. Dekkene fra Achilles lages av naturgummi, noes om bidrar til alle de gode dekkegenskapene. Gode sko for dine kjøretøy krever egenskaper som effektivt reduserer faren for vannplaning, som ofte finnes på norske sommerveier. Et godt dekk skal også gi deg tryggheten du trenger under nedbremsing. Vi på Tirendo ønsker å være din online dekkekspert – derfor finner du bare gode kvalitetsdekk i vårt utvalg, til lave priser selvsagt!

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.