Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Side 1 fra 1
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Radar dekk

Innovative Radar dekk, miljøvennlig og drivstoffbesparende dekk

Interessert å kjøpe innovativt og kvalitet dekk? Vennligst prøv Radar dekk-miljøvennlig og Carbon Neutral dekk merke.

I 2006, Omni United har lansert Radar dekk. Siden da Radar dekk tilbys mer en 800 SKU i over 35 forskjellige mønstre. De er designet i Singapore av team designerer og benyttet de det nyeste utstyret, materialene og produksjonsprosessene. På denne måten kan man velge dekk for sine unike kjøreformer og krav, ved å vite at disse valgene støttes av førsteklasses tekniske produksjonsprosesser.

Radar dekker pålitelige og samtidig miljøvennlige og drivstoffbesparende dekk. De har stor utvalg av dekkmodeller for personbiler, CUV, SUV, varebiler, lette lastebiler, lastebiler og busser.

Du kan stole på dem i våt værforhold som Dimax 4 Season serien, designet for helårs bruk med ekstra stor bæreevne og passer på de fleste biler og SUVer. Den gir høy kjørelengde og ytelse i alt vær som oppstår på en reise, fra snø og regn til sommerforhold. Mellom de sommerdekkene Dimax R8+ serien har blitt spesielt utviklet for høyytelsesvogner og tilbyr den ideelle blandingen av utmerket vått og tørt grep, presis håndtering og komfort.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK