/

Nitto dekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Nitto dekk: høy ytelse i alle værforhold

Når du skal ha høytytende dekk av utmerket kvalitet, spesialtilpasset ulike værforhold, er det Nitto dekk som gjelder. Hvert eneste dekk produseres etter banebrytende teknologi, noe som gir dem en bemerkelsesverdig lik form som er enkel å balansere. Dermed sikres utmerket kjørekomfort, sommer som vinter.

Nitto dekk får i mange ulike dimensjoner for sedan, SUV og CUV, beregnet for ulike årstider. Det piggfrie vinterdekket NT90W har avanserte seiper og en unik kombinasjon av forskjellige materialer, noe som gir godt veigrep på snø og is. Helårsdekket NT420S derimot, er et høytytende dekk med lang holdbarhet for SUV og små lastebiler. På sommerstid kan NT555 G2 være et utmerket alternativ for alle på jakt etter høytytende dekk med gode bremsegenskaper, selv på vått føre.

Er du klar for å skru kjørestilen opp til neste nivå med avanserte Nitto dekk, kan du bestille dem online hos Tirendo.no.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.