/

Nereus dekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Nereus dekk: lavt støynivå og godt veigrep

Nereus dekk har gjort seg bemerket for lavt støynivå, kombinert med rimelige priser og god kvalitet. Du finner blant annet et godt utvalg av vinterdekk fra dette merket, inkludert NS805. Store dreningskanaler slipper gjennom slaps og vann, selv i høye hastigheter, noe som gir godt veigrep når du trenger det som mest. Risikoen for vannplaning reduseres og du har god kontakt med veien, selv når det er vått og sleipt.

Uansett hvilken variant av Nereus dekk du er ute etter, kan du velge mellom ulike dimensjoner og dekkstørrelser. Alle av dem har god holdbarhet, og totalt sett er dette dekk du kan stole på når du skal komme deg trygt av sted.

Klar for å teste kvalitetsdekk? Gratis frakt, kundeservice per telefon og rask ordrebehandling er noen av fordelene du ved å bestille Nereus dekk på nett hos Tirendo.no.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.