Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Side 1 fra 60
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Nankang dekk

Pålitelighet og komfort med Nankang-dekk fra Tirendo

Nankang er et taiwansk merke som er anerkjent for produktenes kvalitet og lave pris. Selskapet har etablert seg som en betrodd dekkprodusent over hele verden. Mer enn 50 års kontinuerlig utvikling og forpliktelse til kundenes behov har resultert i det gjeldende utvalget av sommer-, vinter- og helårsdekk fra Nankang. Selskapets suksess er vel fortjent, og Tirendo tilby rimelige priser for å gjøre dekk-kjøpet ditt enda mer fordelaktig.

Gjeldende trender innen moderne dekkdesign går mot bruk av mer naturlig gummi i sammensetningen, og nettopp Taiwan er en stor kilde til denne dyrebare ressursen. Nankang-dekk har utnyttet den geografiske beliggenheten på en fantastisk måte, og den flotte prisen på produktene deres er i stor grad forbundet med selskapets beliggenhet.

Rimelige Nankang-dekk for alle forhold

Nankang-dekk selges i dag i mer enn 170 land over hele verden, i en lang rekke ulike dekkstørrelser til nesten alle bruksområder. Nankang helårsdekk som Nankang N607 og Nankang All Season N607+ sikrer god funksjonalitet gjennom hele året. Dersom du foretrekker spesielle vinterdekk for vintersesongen gir Nankang Snow SV-2 og Nankang SW-7 god trekkraft og sikre kjøreegenskaper ved lave temperaturer og i alle værforhold.

Nankang sommerdekk er bemerkelsesverdig allsidige. Nankang CX 668, Nankang RX-615, Nankang AS-1 og Nankang N-605 er solide valg for små-, kompakt- og mellomstore biler og MPV-er. Nankang NS-2 er en god modell med et funksjonelt og attraktivt design. Dekket er tilgjengelig i et imponerende utvalg av dekkstørrelser, fra 13 til 20 tommer. For SUV-er er Nankang FT 7 A/T, Nankang Mudstar N889 og Nankang Surpax SP-5 imponerende 4x4-dekk med god funksjonalitet uansett terreng.

Flotte tilbud på Nankang-dekk til alle sjåfører fra Tirendo.no

Tirendo tilbyr en lang rekke rimelige Nankang-dekk – dette er kvalitetsprodukter med vekt på sikkerhet, pålitelighet og komfort. Dersom du er ute etter mest mulig verdi for pengene er våre flotte dekktilbud akkurat det du trenger. Bestill dine nye Nankang-dekk på nettet hos Tirendo!


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK