Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 8
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Minerva dekk

Moderne belgiske Minerva dekk!

Minerva er en belgisk private dekkmerke grunnlagt i 1992. Opprinnelig distribuert av den tyske gruppen Continental, Minerva dekk er nå produsert i Europa og Asia. Minerva tilbyr et stort utvalg av dekk, hele 138 dimensjoner i sommerdekk og 130 dimensjoner i vinterdekk, pigg og piggfrie dekk. Produksjonen foregår i Asia og Europa, og over 1 million dekk blir solgt hvert år i 52 land i hele verden. Minerva produserer høykvalitets dekk med redusert rulle motstand og høyhastighets stabilitet. Minerva-dekk overgår konkurrenter i både tørre og våte forhold. Minerva dekk sterkt omdømme har blitt bygget på flere faktorer, som en sterkt fokus på produktutvikling og kvalitetsforbedring og utmerket håndtering i våte og isete forhold. Minerva dekk er omfattende utvalg av SUVer, varebiler, lette lastebiler og personbiler og dette dekket gir til bileier minimal rullestyrke og utmerket høyhastighets stabilitet

Sannsynligvis er Minerva dekk veldig kjent rund Europa og har mange dekkmodeller å tilby. Et av Minervas sommerdekk er F205, et prisgunstig dekk med sportslige egenskaper, utviklet for god ytelse uten å kompromisse på komfort og støy ved å kombinere jevn slitebane og mønstersammensetning. Forbedret gummiblanding og mønster gir god håndtering på våte veier ved å redusere risikoen for vannplaning, samtidig som det gir godt grep på tørre veier for aktiv kjøring. Minerva F205 kommer i flere størrelser - fra 16 til 20 tommer.

Hvis du er interessert å kjøpe nye vinterdekk, har Minerva dekkprodusenten solide tilbudene også - Minerva S110. Det er et piggfritt vinterdekk utviklet for nordiske forhold. Et prisgunstig alternativ som yter langt over sin pris. Likevel har produsentene å tilby Minerva F105 som søker å oppnå en balanse mellom ytelse på veien, kjørekomfort og overkommelig pris. Med en pris som er vanligvis langt under konkurransen, for dekk av denne kvaliteten, gir F105 en unik sivilisert kjøreopplevelse, samtidig som du forbedrer svinggrepet og den generelle håndteringen av et kjøretøy. F105 er tilgjengelig i en rekke populære størrelser, fra standard personbilbil dimensjoner til sportslige, lavere profil enheter, til et stort utvalg til en god pris.

Hos Tirendo.no finner du tøffe dekk fra Minerva og får du dem levert enkelt og kjapt. Vi har lave priser og 14 dagers returrett hvis du er ikke fornøyd med dekkene. Bestill i dag hos Tirndo.no!


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK