Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00): +47 (0) 23960614
Open Filters Close Filters

Egenskaper
Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 1542

(1) Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.


Milestone dekk

Miljøvennlige Milestone dekk for bilen din!

Er du en naturvennlig person? Ønsker du å ta vare på naturherligheter? Dekk produsent bruker grønn teknologi i produksjons prosess av Milestone dekk lagning. Å velge Milestone dekk er et miljøbevisst valg. Men de høye miljøkravene til produktet, påvirker ikke kjøreegenskapene og det generelle ytelsesnivået. Milestone dekk gir deg den ideelle blandingen av maksimal ytelse på veien og minimal innvirkning på miljøet. Slitebanen består av sammenhengende sliteblokk og smale langsgående spor for bedre vei og bedre bremseevne på våte veier.

Milestone har et stort utvalg av sommerdekk til kompakte familiebiler, luksusbiler og biler i toppsegmentet. Blant mange av Milestone sommerdekk modeller er Milestone Greensports som har imponerende ytelse og forutsigbare kjøreegenskaper. Den spesielle gummiforbindelsen og konstruksjonen av slitebanen garanterer presis og komfortabel håndtering.

Milestone vinterdekk holder kjølig i alle vinterlige forhold. Selv ved ekstremt lave temperaturer sikrer den spesielle gummiforbindelsen med silikat at dekkene forblir fleksible. Kombinert med det spesielle vintertrinnet gir dette maksimal grep på snø og ekstremt våte veier. Og det er akkurat under disse forholdene at et optimalt grep, følgelig en kortere bremselengde, kan være et spørsmål om liv eller død.


x

Tirendo.no benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettsiden vår. Ved bruk av siden vår godtar du bruk av informasjonskapsler.

OK Mer informasjon

Tirendo.no benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettsiden vår. Ved bruk av siden vår godtar du bruk av informasjonskapsler.

OK Mer informasjon