Michelin

Michelin CrossClimate

Fra2.246,00 Krper dekk
Finne din

CrossClimate

her!

Michelin CrossClimate – Et sommerdekk for røft, nordisk sommervær

Franske Michelin har med Michelin CrossClimate skapt et sommerdekk som også tåler litt vinter. Dette er rett og slett gode nyheter for alle som kjører rundt i vår del av verden, der alle sesonger kan by på ustabile værforhold. Det betyr at med dette Michelin dekket utvider du sesongen med mange uker i hver retning. Dekket tåler både lette snøfall, rimfrost og temperatursvingninger, noe som gjør det til et perfekt valg for nordiske veier. Når du setter på dette sommerdekket slipper du med andre ord å bekymre deg over om du har skiftet dekk for tidlig. Michelin CrossClimate har gode bremseegenskaper på både våt og tørr vei.

Michelin CrossClimate er laget med nordiske forhold i tankene

Michelin CrossClimate er produsert av en myk gummiblanding. Det spesielle med denne er at den holder seg myk selv i kulde. Dette sikrer at dekket beholder sitt gode grep på veibanen. Videre er dekkets blokker dype, noe som gir et godt feste dersom veibanen er dekket med snø eller frost. Disse lamellene har et selvlåsemønster som er sikk sakk formet, slik at egenskapene et sommerdekk trenger bevares.

Tirendo.no har dekkene du trenger for komfortabel kjøring

Enten du er ny eller erfaren sjåfør er det viktig med gode dekk, tilpasset bil og føreforhold. Hos Tirendo.no finner du det du leter etter. Vi har dekk i alle dimensjoner og for alle sesonger. Vi har gode tilbud og ikke minst fri retur i hele 30 dager. Titt innom allerede i dag og finn dine nye dekk!

  • Jevn og komfortabel
  • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
  • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
Gratis levering
Vi ønsker å gjøre ditt kjøp så enkelt som mulig, det er derfor alle bestillinger leveres gratis.**
30 dagers returrett
Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du sende den tilbake innen 30 dager.
Direkte på døra
Vi skal levere dekk direkte hjem til deg innen 2-5 virkedager , gratis og klar til å bli montert.**
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK