/

Mastersteel dekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Det nederlandske produktet – Mastersteel dekk!

Ønsker du å prøve noe særlig flott for bilen din? Da vi har noen ting for deg som kommer til å overaske deg-Mastersteel dekk.

Siden 1981 har Mastersteel, den nederlandske dekkprodusent, lagt de pålitelige dekkene med kvalitet og til en konkurranse dyktig pris. Mastersteel dekk gir en standard ytelse til en rimelig Mastersteel dekk er kjent for å tilby et bredt produktspekter til forbrukerne. For eksempel, modellen Mastersteel Clubsport er for små familiebiler og gir god håndtering på tørre og våte overflater. Med denne modellen har du forsikret optimal veiskapning og en forkortet stoppavstand. De fire brede langsgående sporene sørger for godt vann og smussdispersjon. Mastersteel Clubsport garanterer utmerket ytelse både på tørre og våte veier.

Modellen Mastersteel Prosport, på andre hånd, er designet for større kjøretøy som sikrer god kjøring, selv under de vanskelige nordiske værforhold. Mastersteel All Weather, det nye hele-sesong dekket er akkurat heltidsdekk og er spesielt designet for maksimal ytelse uansett værforhold. Dette er et M & S-klassifisert dekk med et 3 topps fjellsymbol som kvalifiserer det som et offisielt vinterdekk.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.