/Marshal dekk

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Marshall dekk: høy kvalitet til overkommelige priser

Marshall dekk har hatt en solid posisjon på markedet i over 25 år, takket være en uslåelig kombinasjon av topp kvalitet til rimelige priser. De spesialiserer seg på dekk, til alle typer biler, i prisklassene budsjett og midtsjiktet. Enten du kjører personbil eller SUV, kan du føle deg trygg på nordiske veier, uansett værforhold. Takket være moderne gummiblanding, optimalt plasserte seiper og høy produksjonskvalitet, gir dekkene en forbedret bremseeffekt og svært godt veigrep.

Marshall dekk fås til alle årstider, enten du ser etter vinter-, sommer- eller helårsdekk. Produsenten oppdaterer stadig utvalget sitt i henhold til det siste innen dekkteknologi, og for å møte etterspørselen fra markedet. Vil du kjøre vinteren trygt i møte, er for eksempel Marshal Wintercraft ICE WI31 et optimalt valg. Dette er et piggdekk med avansert piggplassering og asymmetrisk 3D seiping for perfekte bremseegenskaper, selv på snø og is.

Det britiske merket har dessuten et stort fokus på produktutvikling. På teknologisenteret sitt i Birmingham, jobber en rekke eksperter med å utvikle og finjustere mange av dekkene spesifikt for det europeiske markedet. Ser du etter best mulig kvalitet til lavest pris, er det bare å slå til og bestille Marshall dekk fra Tirendo.no

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK