/

Joyroad dekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Ønsker du moderne dekk til nye bilen din?

Joyroad dekk er en av de siste modellene produsert i Shandong Zhongyi Rubber Co.LTD. Den er en av den største dekk produsenten i verden og har lansert det nye dekk merke Joyroad i 2004. De har årlig produksjon up til 18 millioner dekk og de er en av de få i verden som har mestrer flat-og lekka sikker teknologi.

Joyroad dekk har vært produsert i 8 serier og mer enn 300 størrelser med de mest konkurransedyktige produktene som SUV snø dekk og høy ytelse UHP dekk. Likevel er de konstruert for å være svært rimelig og oppfyller de eller overgår de strenge kvalitetsstandardene for Nord-Amerika, og for pris er kundene våre veldig fornøyde.

Ett av de mest kjente Joyroad dekk HP RX3 er utviklet og designet for å gi våt trekkraft og kaldt vær fleksibilitet på grunn av sine naturlige værforhold med naturlig gummi og silikat. Det gir også en forbedret balanse mellom styring og de motstand hydroplanering på grunn av sitt retningsmønster med stabilitetsribben i senter.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.