/Imperial dekk

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Gi bilen din et sporty utseende med Imperial dekk

Siden 1973 har den belgiske dekk produsenten Deldo Autobanden patentert mange ulike dekk profiler. Imperial dekk ble en av dem. Det ble lansert med en visjon om å tilby kvalitetsprodukter og tjenester til sine verdsatte kunder. I dag 64 forskjellige land har dekkhandel av Imperial dekk.

Med et ønske å gi den beste kunde opplevelsen, har denne dekk produsenten lagt et bredt spekter av dekk for motorsykler, billegeringsfelger, biltilbehør, motorsykkeltilbehør og tilhørende vedlikeholdstjenester. En av Imperial dekk modell, blant mange modeller, er Imperial Ecosport 2. Dette er Imperial sommer dekk med spesielt godt grep på våt vei. Det som er overaskende er at dekket er både prisgunstig og pålitelig for de ulike værforholdene.

Med en fast tro på å sette referanse merker i og å gi best kundeopplevelse gjennom innovative og unike måter, har denne etableringen fortsatt arven av fortreffelighet i tjeneste, år etter år. Resultatene av denne arbeid er sannsynligvis Imperial Snowdragon-vinter dekk med ekstra forsterket gummi blanding og veldig bra ytelse.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK