Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 8
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Viking Helårsdekk

Viking helårsdekk: godt grep på snødekte veier

Viking er et dekkmerke fra Continental AG. De har over 80 år med erfaring innen bransjen, og benytter seg av moderne dekkteknologi for å produsere avanserte og trygge, men rimelige dekk. Viking helårsdekk er derfor et aktuelt alternativ, hvis du ser etter noe du kan bruke året rundt. Takket være de gode egenskapene og den lave prisen, får du svært god verdi for pengene dine. Produktene passer dermed godt for prisbevisste kunder som vil ha kvalitetsvarer, uten at det koster skjorta.

Merket startet først opp i 1931. I begynnelsen lagde de flere typer gummiprodukter, både sko og dekk, men begynte å fokusere eksklusivt på bildekk på 70-tallet. De leverte originalutstyr til mange store merker, for eksempel Opel, Volkswagen og Volvo. Den dag i dag er de kjent for sine innovative produkter, og har en solid posisjon på det europeiske markedet. Mange av modellene, inkludert sommer- og vinterdekk, hverdagsdekk og dekk med ultra høy ytelse, har blitt svært populære blant kundene. I 2016 lanserte de Viking FourTech, sitt aller første helårsdekk, som du finner her på Tirendo.no.

Viking FourTech: et Viking helårsdekk av høy kvalitet

Vil tilbyr helårsdekk fra Viking i nettbutikken vår til en svært gunstig pris. Den er tilgjengelig i mange ulike dekkdimensjoner, og det praktiske søkesystemet gjør at du enkelt finner frem til kompatible alternativer. Modellen har et godt våtgrep og lavt støynivå, og er optimalisert for å kunne brukes på snødekte veier, samt regntunge dager og solrike sommermåneder. Modellen er helt genialt, særlig hvis du vil slippe å bytte dekk så altfor ofte. Bare husk og hold et øye med mønsterdybden, og utfør regelmessige inspeksjoner. De varierte egenskapene skyldes et avansert dekkdesign og velutviklet gummiblanding. Den har korte bremselengder, forebygger vannplaning samt gir høy sikkerhet på snø.

Er du klar for å smelle inn en bestilling på Viking helårsdekk? Vi står klar til å få forsendelsen kjapt sendt av gårde, helt fraktfritt, og tilbyr 14 dagers gratis retur som ekstra sikkerhet. Vil du ha hjelp med monteringen? Det kan vi også fikse. Samtidig som du kjøper dekk, kan du søke frem en monteringspartner i nærheten av deg. Deretter bestiller du time på et tidspunkt som er praktisk for deg. Vi kan sende produktene direkte til verkstedet, slik at alt du har å gjøre er å møte opp på avtalt tid.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK