Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 8
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Star Performer Helårsdekk

Star Performer helårsdekk – kjør som en stjerne året rundt

Star Performer er et eksklusivt dekkmerke for Delticom. Produktene er svært robuste, og fås til lave priser. De ulike modellene er tilgjengelige i forskjellige dekkdimensjoner, slik at de fleste bileiere har mulighet til å finne egnede produkter. Kjører du i klimaforhold som tillater bruk av helårsdekk, er Star Performer helårsdekk en bra løsning som gir god verdi for pengene. Du får i tillegg en fordelaktig livstidsgaranti på produktene, hvor du enten får nytt dekk, eller avslag på de neste, hvis mønsteret blir for slitt i løpet av brukstiden. Hvor mye rabatt du får på de neste dekkene fra Star Performer, avhenger av slitasjegraden.

Hvis du ønsker å slippe å skifte dekk to ganger i året, kan Star Performer helårsdekk være en god løsning for deg. Så lenge klimaforholdene gjør det forsvarlig å bruke helårsdekk, vil du spare både tid og penger ved å velge modeller fra denne kategorien. Star Performer er et budsjettdekk, men de gode egenskapene på nesten alle typer føre gjør at kvaliteten likevel er god. Dekkmerket øker stadig i popularitet, etterhvert som kunder får øynene opp dem. De har gjort seg spesielt bemerket for sine høytytende dekkmodeller med fremragende kjørekomfort.

Bestill Star Performer helårsdekk med kjapp levering

Enten du er helt ny til dekkmerket, eller allerede har gjort dem til favoritten din, kan du gjøre en god deal ved å bestille dem fra Tirendo.no. Vi har over 10 000 forskjellige typer dekk på lager, samt tilbyr rask ordrebehandling, noe som gjør at vi kan levere varene fraktfritt i løpet av noen virkedager. Fra bildekk til lastebildekk, fra spesialdekk til motocrossdekk, du finner det aller meste her hos oss. For å gi deg ekstra sikkerhet når du bestiller på nett, har du mulighet til å returnere kjøpet gratis innen 14 dager.

Trenger du felger, finner du helårsdekk med lettmetall- eller stålfelger i nettbutikken vår. Du kan også velge å kjøpe kompletthjul, samt bare dekk eller felger, alt etter hva du behøver. Vi har det du trenger for å få bilen på veien igjen, uansett om du har punktert eller det bare er på tide med en oppgradering. Hvis du vil ha hjelp til montering, kan du velge å få produktene tilsendt en av våre monteringspartnere istedenfor. Vi samarbeider med mange verksteder landet rundt for å gjøre dekkskiftet så lettvint som mulig for deg.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK