Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 8
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Rotalla Helårsdekk

Rotalla helårsdekk – høy ytelse til en lav pris

Velger du produktene til dekkmerket Rotalla, får du høytytende bildekk til en forholdsvis lav pris. De har som mål å tilby kvalitetsdekk, uten at det skal koste kundene for mye. Derfor kjennetegnes Rotalla helårsdekk av tilfredsstillende egenskaper og god holdbarhet, uten at du må knuse sparegrisen for å få kjøpt dem. Selskapet vier betydelig med innsats og penger i produktutvikling, og føler seg dermed så trygg på varene de produserer at de gir kundene garanti på kjøpet. De har mange ulike modeller i sortimentet, spesielt utviklet for ulike kjørestiler og klimaforhold.

Dersom været og klimaet tillater det, er helårsdekk et supert alternativ om du ønsker minst mulig styr med å skifte dekk. Du bør imidlertid ha i tankene at mønsterdybden bør sjekkes ofte, og gjøre visuelle inspeksjoner til en del av rutinen. Se etter rifter og buler på dekket, og bestill nye om du oppdager det. Dermed unngår du mange farlige situasjoner og uheldige punkteringer. Sørg for at du alltid har riktig dekktrykk for å unngå unødvendig slitasje. Både for mye og for lite dekktrykk gjør at du må kjøpe nye bildekk lenge før planlagt.

Kjøp Rotalla helårsdekk til gunstige vilkår

Vi gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med dine nye Rotalla helårsdekk, blant annet ved å tilby rask og fraktfri levering. Du bestemmer selv om du vil ha dem hjem til deg, eller sendt direkte til en av våre monteringspartnere. Vi samarbeider med mange verksteder som kan hjelpe deg med montering. Når du legger inn bestilling, så kan du søke frem noen som er i nærheten av deg. Deretter velger du ønsket tid og dato, og simpelthen møter opp for å få produktene fiks ferdig montert på kjøretøyet ditt.

I tillegg til bildekk, motorsykkeldekk og spesialdekk, kan du kjøpe mange andre bildeler her på Tirendo.no. Vi gjør det enkelt å ta vare på bilen, og tilbyr deg alt fra bremseskiver og bremseklosser til kjemikalier og oljer. Du kan spare en god del penger online ved å bestille inn alt du trenger til regelmessig vedlikehold hos oss. Det praktiske søkesystemet vårt gjør det enkelt finne produkter som er kompatible med kjøretøyet ditt, og du unngår dermed bomkjøp. Står du fast, så kan du kontakte den kompetente kundeservicen vår for å få hjelp med å velge.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK