Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 8
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Goodride Helårsdekk

Kjør sikkert og godt med Goodride helårsdekk

Hvis du ser etter rimelige helårsdekk med god drivstoffeffektivitet og sikkert våtgrep, er du på riktig sted her på Tirendo.no. Goodride helårsdekk kjennetegnes av balanserte egenskaper, lang holdbarhet og gunstige priser, perfekt for deg som vil ha kvalitet for lite penger. Dekkmerket Goodride er kjent for sine høytytende produkter, og tilbyr et bredt spekter av dekk for mange ulike kjøretøy og kjørestiler. De ulike modellene fås i tillegg i mange forskjellige dekkdimensjoner, og du har derfor gode muligheter å finne kompatible bildekk fra denne produsenten. Produktene er utviklet med fokus på pris og pålitelighet, og har derfor blitt ganske populære blant bileiere.

Har du lyst å gjøre et kupp på nye Goodride helårsdekk? Ikke bare tilbyr vi populære modeller, som Goodride SW602 All Seasons, til rimelige priser, vi sender dessuten kjøpet ditt fraktfritt. Fordeler ved å velge modeller som SW602 All Seasons er mange. Den har fått god rangering på EUs dekkmerking, koster lite og er slitasjebestandig. Den bevarer dessuten alle de gode egenskapene gjennom hele driftslevetiden. Høres det fristende ut, kan du taste inn dekkdimensjonen i søkesystemet vårt for å filtrere ut egnede modeller. Enten du har lyst til å bytte dimensjon eller du bare er usikker på hva du skal ha, kan du ta en titt i vognkortet for å se hva som er tillatt.

Vi hjelper deg med monteringen

Når du bestiller Goodride helårsdekk, kan du samtidig velge å få dem tilsendt direkte til ett av våre samarbeidsverksteder. Dette er en god løsning for deg som vil ha hjelp til dekkskiftet, ettersom du slipper å transportere dem selv. Du trenger bare å velge nærmeste sted, booke dato og tidspunkt som passer for deg og møte opp når du skal. Vi bruker bare noen få dager på levering, uansett om du vil ha dekkene hjem til deg eller til monteringspartneren.

Selv om du ikke trenger å skifte dekk så ofte, må du likevel være grundig med vedlikeholdet. Glemmer du f.eks. å sjekke dekktrykket, kan det koste deg dyrt. For lite eller for mye dekktrykk fører nemlig til slitasje, som igjen fører til at dekket må byttes ut før tiden. Dessuten kan du unngå farlige situasjoner på veien ved å se etter rifter eller farlige buler. Hold også et øye med mønsterdybden, slik at neste det dekkskiftet ikke kommer overraskende på deg.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK