Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 8
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Firestone Helårsdekk

Firestone helårsdekk: kvalitetsdekk du alltid kan stole på

Med over 100 års erfaring i bransjen, er Firestone et kvalitetsmerke som tilbyr innovative dekk til overkommelige priser. De ble først etablert i 1900, og begynte å produsere sine egne dekk så tidlig som i 1903. I dag har de slått seg sammen med Bridgestone, og nyter godt av den teknologiske ekspertisen og ressursene de har opparbeidet seg sammen. Produksjonen foregår på moderne anlegg, og ved hjelp av høyteknologiske løsninger, så lager de et bredt utvalg av dekk til alt fra racerbil til lastebil, personbil til terrengkjøretøy. De har noe for nesten enhver kjørestil og kjøretøy.

Er du på jakt etter Firestone helårsdekk, står vi klar til å hjelpe deg. Blant utvalget vår finner du for eksempel Firestone Multiseason til en rimelig pris, tilgjengelig i mange ulike dekkdimensjoner. Dette er merkets første helårsdekk, og passer spesielt bra til bykjøring. Den kjennetegnes av et godt våtgrep og lavt støynivå, og takler værforhold som skifter brått. Dekkmønsteret og gummiblandingen er optimalisert for å fjerne vann raskt, og forebygger dermed vannplaning. Dekket takler også kjøring på snødekte veier, og har gode vinteregenskaper som kort bremselengde, presis styrerespons og god trekkraft.

Her får du en god deal på Firestone helårsdekk

Her på Tirendo.no gjør vi alt vi kan for å gi deg et godt tilbud på dine nye Firestone helårsdekk. Ikke bare har vi lave priser på alle våre produkter, men vi tilbyr også goder som gratis frakt, gratis retur, rask ordrebehandling og et praktisk søkesystem som gjør det enkelt å bestille. Du trenger bare å angi dekkdimensjon for å få frem passende produkter, samt du kan filtrere søket ytterligere ved å oppgi spesifikke ønsker. Er du i tvil om hva som passer for kjøretøyet ditt, kan du sjekke dette i vognkortet. Våre kundebehandlere kan også hjelpe deg, dersom du har videre spørsmål.

Hvis du ikke pleier å bytte dekk selv, kan du velge å benytte deg av en våre monteringspartnere. Du kan søke frem nærmeste verksted, samt booke tid og dato, samtidig som du legger inn bestilling. Da kan du velge å få varene dine sendt direkte til verkstedet, uten ekstra omkostninger, og du sparer deg anstrengelsen med å lempe dekkene bak i bagasjerommet. Du møter simpelthen opp på avtalt tid for å få dem fiks ferdig montert på kort tid.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK