/

Apollo Helårsdekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Apollo helårsdekk: kvalitet til attraktive priser

Lei av å skifte dekk hver bidige høst og vår? Tillater bruks- og klimaforholdene at du kan heller velge helårsdekk istedenfor? Da bør du ta en titt på utvalget vårt av Apollo helårsdekk. Produktene lages av det populære og anerkjente dekkmerket Apollo. Visjonen deres å lage kvalitetsdekk som gir føreren full kontroll over veien og utfordringene du kan møte på underveis på reisen. Varemerket eies av selskapet Apollo Tyres Ltd. som også produserer Vredestein-dekk. Produktene er tilgjengelige over hele verden, og selskapet har moderne produksjonsanlegg i India, Nederland og Ungarn. Mange av produktene deres får du til gunstige priser her på Tirendo.no.

Apollo tilbyr blant annet helårsdekket Alnac 4G All Season, en dekkmodell som har fått positiv respons på uavhengige dekktester, blant annet fra Auto Bild. Under testingen, ble dekket montert på en SUV og kjørt på snødekte flater, samt våte og tørre veier. Resultatet var et bra veigrep på snø, og et fremragende veigrep på tørre veier. Rullemotstanden er lav, og selve dekket veier lite. Det resulterer i lavere drivstoffkostnader og mindre C02-utslipp. Visuelt sett, ser dekket ut som en blanding av vinter- og sommerdekk, takket være det asymmetriske mønsteret. Modellen er tilgjengelig fra 15 til 17 tommer.

Spar penger, bestill Apollo helårsdekk fra oss

Noen av fordelene med Apollo helårsdekk, er at de er slitesterke og robuste. Det betyr at de holder godt ut gjennom hele brukslevetiden, så sant du husker å sjekke dekktrykket. For mye eller lite dekktrykk kan føre til overdreven og ujevn slitasje, og det bidrar til å korte ned levetiden. I tillegg tilbyr vi Apollo-dekk til en overkommelig pris, noe som betyr at du ikke trenger å betale for mye for å slå kloa i god kvalitet. Vi gir deg dessuten gratis frakt, samt mulighet til å returnere kjøpet kostnadsfritt.

Vi selger mange andre produkter til bilpleie og vedlikehold. Du kan spare både tid og penger ved å handle inn alt du trenger på én og samme tid, og ha alt stående når du trenger det. Trenger hjulene en real overhaling? Da kan du også bestille kompletthjul eller bare stål- eller lettmetallfelger fra oss. Trenger du hjelp til montering, kan du velge å få kjøpet ditt levert direkte til en av våre samarbeidspartnere. Du kan bestille time hos mange verksteder, landet rundt, her hos oss.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.