/

Heidenau dekk

søk etter størrelse: 1 resultater - tilbud per side:

Detaljer

Legg til produkt for sammenligning

Priser inkluderer MVA og levering innen Norge

Heidenau P 29
Heidenau
Heidenau P 29
4.50 -17 76P

Sesong

Oldtimer-dekk

Sommerdekk
tilgjengelig
kun 2.330,00 Kr
Gratis frakt ved bestilling av minst 2 varer.
tilgjengelig
Detaljer
Gratis levering**
Leveringstid 7 virkedager***
Det er 1 fra 1 dekk
Artikler på side

*Hvis listeprisen finnes, er det netto kalkulasjonspris til undersøkelse av salgspriser mellom dekkprodusenter og forhandlere. Det dreier seg ikke om salgspris som blir betalt eller vanligvis blir betalt.

**Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
***Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.

Holdbare Haidenau dekk til deg og din bil

Noen produserer biler og andre produserer det nødvendige dekk. Heidenau er en slik produsent kjent rund helle Europa. Det finns ikke noen kjøretøys eier som har ikke hørt om Heidenau dekk enten for gaten kjøring eller for billøp. Når man sier Heidenau mener man om et høy-kvalitativt dekk. Derfor du bestemmer deg for det P29, Heidenau dekk, kan du være sikkert at du har fått et enestående dekk med bedre håndtering egenskaper. Dekket har en bevist balanse mellom ytelse på og utenfor veien.

Nemlig, Heidenau selskapet konserterer etter kundens tilfredshet som en primær bekymring og samtidig holder de et øye med de nyeste utviklingene for nye applikasjoner. Likevel tar de hensyn til behovene til de vintage bil entusiaster. Heidenaus linje med vintage mønsterdekk gir riktig utseende og riktig passform, men man kan kjøre det så godt som ethvert moderne dekk.

Markedets mest konkurransedyktige priser finner du hos Tirendo.no. Sammen med et stort utvalg av Heidenau dekk får du også fri frakt og gratis retur i hele 14 dager.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.