/Heidenau dekk

søk etter størrelse: 1 resultater - tilbud per side:

Sorter etter:
P 30
Heidenau
Heidenau P 30
4.00 -8 71L 6PR

Sesong

Oldtimer-dekk

Sommerdekk
tilgjengelig
kun 836,00 Kr
Gratis frakt ved bestilling av minst 2 varer.
tilgjengelig
Detaljer
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Holdbare Haidenau dekk til deg og din bil

Noen produserer biler og andre produserer det nødvendige dekk. Heidenau er en slik produsent kjent rund helle Europa. Det finns ikke noen kjøretøys eier som har ikke hørt om Heidenau dekk enten for gaten kjøring eller for billøp. Når man sier Heidenau mener man om et høy-kvalitativt dekk. Derfor du bestemmer deg for det P29, Heidenau dekk, kan du være sikkert at du har fått et enestående dekk med bedre håndtering egenskaper. Dekket har en bevist balanse mellom ytelse på og utenfor veien.

Nemlig, Heidenau selskapet konserterer etter kundens tilfredshet som en primær bekymring og samtidig holder de et øye med de nyeste utviklingene for nye applikasjoner. Likevel tar de hensyn til behovene til de vintage bil entusiaster. Heidenaus linje med vintage mønsterdekk gir riktig utseende og riktig passform, men man kan kjøre det så godt som ethvert moderne dekk.

Markedets mest konkurransedyktige priser finner du hos Tirendo.no. Sammen med et stort utvalg av Heidenau dekk får du også fri frakt og gratis retur i hele 14 dager.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK