Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614

Egenskaper


Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 58
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

(1) Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.


Heidenau dekk

Holdbare Haidenau dekk til deg og din bil

Noen produserer biler og andre produserer det nødvendige dekk. Heidenau er en slik produsent kjent rund helle Europa. Det finns ikke noen kjøretøys eier som har ikke hørt om Heidenau dekk enten for gaten kjøring eller for billøp. Når man sier Heidenau mener man om et høy-kvalitativt dekk. Derfor du bestemmer deg for det P29, Heidenau dekk, kan du være sikkert at du har fått et enestående dekk med bedre håndtering egenskaper. Dekket har en bevist balanse mellom ytelse på og utenfor veien.

Nemlig, Heidenau selskapet konserterer etter kundens tilfredshet som en primær bekymring og samtidig holder de et øye med de nyeste utviklingene for nye applikasjoner. Likevel tar de hensyn til behovene til de vintage bil entusiaster. Heidenaus linje med vintage mønsterdekk gir riktig utseende og riktig passform, men man kan kjøre det så godt som ethvert moderne dekk.

Markedets mest konkurransedyktige priser finner du hos Tirendo.no. Sammen med et stort utvalg av Heidenau dekk får du også fri frakt og gratis retur i hele 14 dager.


x
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK