/

Haida dekk

søk etter størrelse: 1 resultater - tilbud per side:

Detaljer

Legg til produkt for sammenligning

Priser inkluderer MVA og levering innen Norge

Haida HD921
Haida
Haida HD921
245/30 ZR24 94W XL

Sesong

Sommerdekk
tilgjengelig
Rullemotstand E Våtgrep C Støyutslipp 72dB
DEX:
kun 3.019,00 Kr
Gratis frakt ved bestilling av minst 2 varer.
tilgjengelig
Detaljer
Gratis levering**
Leveringstid 7 virkedager***
Det er 1 fra 1 dekk
Artikler på side

*Hvis listeprisen finnes, er det netto kalkulasjonspris til undersøkelse av salgspriser mellom dekkprodusenter og forhandlere. Det dreier seg ikke om salgspris som blir betalt eller vanligvis blir betalt.

**Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
***Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.

Haida dekk er en ny opplevelse

Haida dekk er produsert av Sichuan Haida Gummi Group Co Ltd-en stor dekk produsent som ligger i Sichuan, Kina. I dag Haida er et verdensberømt merke som produserer nesten 9 millioner dekk per år. De produserer halvstål- og allståldekk for et stort utvalg av kjøretøy, inkludert tung- og lette lastebiler, personbiler, bygg maskiner og andre kjøretøyer.

Haida dekk er med høy ytelse, lavt rullemotstand og for personbiler har de vunnet mange priser, blant annet fra Sciences and Technology Progress Award i Sichuan. Bedriften har brukt avansert teknologi å følge med den nye trenden i dekkindustri. Nemlig det mest kjente Haida sommerdekk for personligbil er HD921 som har blitt spesielt designet med lange slitebaner. Deres spesielle slitemønster gir utmerket rullemotstand og maksimal grep. Når det gjelder stasjonsvogner HD517 er sommerdekk med stivt mønster og tre langsgående spor og deres slitemønster gir god drift og styring på tørre og våte veier.

Enten man trenger personbilsdekk eller lastebilsdekk, Haida dekk er pålitelige og presterer seg med godt slitestyrke og enestående i vannplaning. Tirendo.no tilbys enestående utvalg av pålitelige Haida dekk.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.