/

Haida dekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Haida dekk er en ny opplevelse

Haida dekk er produsert av Sichuan Haida Gummi Group Co Ltd-en stor dekk produsent som ligger i Sichuan, Kina. I dag Haida er et verdensberømt merke som produserer nesten 9 millioner dekk per år. De produserer halvstål- og allståldekk for et stort utvalg av kjøretøy, inkludert tung- og lette lastebiler, personbiler, bygg maskiner og andre kjøretøyer.

Haida dekk er med høy ytelse, lavt rullemotstand og for personbiler har de vunnet mange priser, blant annet fra Sciences and Technology Progress Award i Sichuan. Bedriften har brukt avansert teknologi å følge med den nye trenden i dekkindustri. Nemlig det mest kjente Haida sommerdekk for personligbil er HD921 som har blitt spesielt designet med lange slitebaner. Deres spesielle slitemønster gir utmerket rullemotstand og maksimal grep. Når det gjelder stasjonsvogner HD517 er sommerdekk med stivt mønster og tre langsgående spor og deres slitemønster gir god drift og styring på tørre og våte veier.

Enten man trenger personbilsdekk eller lastebilsdekk, Haida dekk er pålitelige og presterer seg med godt slitestyrke og enestående i vannplaning. Tirendo.no tilbys enestående utvalg av pålitelige Haida dekk.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
^