/Gremax dekk

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Ønsker du å være miljøvennlig?

Gremax dekk er laget i Kina og tilbyr et godt forhold mellom kvalitet og pris. Selskapet Gremax eksporterer til 35 land og har alle relevante internasjonale sertifiseringer siden 1986. Fabrikasjonsprosessen minner om den som brukes om Autogrip-, Tracmax- og Crowndekk.

Selv om Gremax dekk er moderne dekk og de reflekterer utviklingen av de nye generasjonsdekke, er utviklingen samt i produksjon av produkter basert på bærekraft og miljøbalanse. Sannsynligvis blir dekket med lavere konsentrasjon av gasser og høyere prosentandel av biologiske nedbrytning som eksisterer dags dato.

En av de mange modellene fra Gremax som er verdi å ta en titt på er Max 1000. Det er en kvalitet dekk modell spesielt skapt for de som ser etter et utmerket grep og komfortabel ytelse av bilen sin. Slitemønsteret har blitt skapt av fransk ingeniør og teknologi med et spesielt fokus som bidrar til utvisning av vann for å unngå hydroplanering. Max 1000 også har mindre drivstoff forbruk, lang holdbarhet og jevn håndtering.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK