Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Side 1 fra 61
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Goodyear dekk

Goodyear-dekk – utviklet for ren kjøreglede

Goodyear-dekk er velkjente og respekterte over hele verden som noen av de beste premium-dekkene man får kjøpt. Dette ikoniske amerikanske merket startet sin suksesshistorie i 1898 som en liten gummi-virksomhet. I dag er det en av de største produsentene av bildeler.

Selskapets engasjement innen motorsport har gitt Goodyear mye anerkjennelse over årene, inkludert flest antall Formel 1- og championship-seire av alle dekkleverandører. I dag benytter NASCAR-serien utelukkende dekk fra Goodyear, og mange av disse fantastiske produktene konkurrerer på bane- og rallyløp over hele verden.

Topp Goodyear-dekk for alle nisjer

Mange sjåfører foretrekker allværsdekk som kan benyttes hele året. Dersom du er en av dem, bør du vurdere de ekstremt allsidige helårsdekkene Goodyear Vector 5+ og Goodyear Vector 4 Seasons. Helårs-modellene Goodyear Eagle LS2 og Goodyear Eagle F1 Supercar G2 yter dessuten godt på høyytelses-kjøretøy.

Sommerdekkene Goodyear EfficientGrip, EfficientGrip Compact og det nye EfficientGrip Performance Goodyear har oppnådd eksepsjonelt gode resultater i uavhengige tester, og Goodyear Eagle F1 Asymmetric og Eagle F1 Asymmetric 2 er klassiske høytytelses-spesialister.

For kjøring i kaldt vær, er Goodyear UlraGrip, UltraGrip Performance- og Eagle UltraGrip-seriene de beste vinterdekkene som er tilgjengelig på dagens marked. Tirendo.no tilbyr deg markedets beste tilbud på Goodyear-dekk, men et stort utvalg av helårs-, sommer- og vinterdekk til fordelaktige priser.

Vi kan øke selvtilliten din i trafikken med Goodyear-kvalitet

Den amerikanske produsenten har oppnådd mange utmerkelser over årene, og kjemper stadig for flere. I 2010 ble Goodyear anerkjent som en av topp 10 grønne selskaper av vel ansette «Newsweek Magazine», for sin kontinuerlige innsats som miljøforkjemper. To år tidligere avslørte en undersøkelse utført av «Forbes Magazine» og «American Reputation Institiute» at Goodyear er blant de best ansette store forretninger i hjemlandet.

Dersom du er ute etter billig-, eco- eller premiumdekk finner du et stort utvalg, kvalitetstjenester og de beste dekktilbudene hos Tirendo. Kjøp dine Goodyear-dekk på nettet hos Tirendo.no.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK