Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


  • Dessverre finnes det ingen dekk i katalogen vår som passer til søket ditt. Ved å bruke søkefiltre eller ved å bruke lenkene kan du tilpasse utvalget ditt.
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Duro dekk

Duro dekk til deg som elsker å kjøre fort

Etablert i 1945 begynte Duro dekk sin mer enn 60 års lang historie. Siden da har Duro selskapet vokst til å bli en bransjeleder med flere operasjoner over hele Asia og USA, og produserer en svimlende 50 millioner dekk per år. Selskapet har utvidet dekkproduksjonen, og produserer et imponerende repertoar av dekktyper.

Duro produserer ikke bare dekk for biler og motorsykler, men også til mindre kjøretøy som gressklippere, industrimaskiner, campingvogner, golfbiler og det populære transportmiddelet sykkelen. De meste kjente sommer dekkene er DP-3000 og DP-8000. DP-3000 gir god stabilitet på veien, og komfortabel kjøring ved høye hastigheter. Blant de ATV dekkene, et som er verdi å ta en titt er Duro dekk modell DI-K968. Modellen har en avansert funksjon av slitebaner som holder fast på bakken og reduserer slitasje på vått underlag. Disse ATV-dekkene gir en allsidig funksjon som eliminerer alle slags begrensninger på veien, og gir deg en kompromissløs gjennom kjøretur. Holdbarhet er også en del av hva dette settet av dekk har på grunn av deres slitemateriale.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK