/Autogrip dekk

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Autogrip dekk for deg som tenker på detaljene

Autogrip dekk tilbyr en vinnende kombinasjon av pris, ytelse og estetikk. Disse verdifulle dekkene er produsert av Fullrun Tire, en stor kinesisk dekkeksportør. Fullrun har produsert dem siden 2012. Autogrip dekk er tilgjengelig for personbil og lett lastebil / SUVer.

Hvis du er ute etter den beste verdien i dekk, kan Autogrip-linjen være det perfekte valget for deg. Særlig ønsket i markedet er Autogrip AG66. Dette er et dekk utviklet med høy ytelse i tankene, og er spesielt egnet for de urbane drivere. Den asymmetriske mønster utformingen gjør det mulig for kjøretøy å generere rask akselerasjon og høye bremse egenskaper. Denne sports ytelsen kompletteres med det ensartede slitasje over dekkets kontakten på den flate veggen.

Det andre dekk som er et populært utvalg fra Autogrip dekk er F101 som ble designet av Fullrun dekk for personbiler. Det er et sommerdekk og har et asymmetrisk slitemønster og er designet for å fungere over alle årstider. Med sin budsjettpris, tilbyr Autogrip F101 høy kvalitet på håndtering, respons og grep for en jevn og rolig kjøreopplevelse.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK