/

215 50 16 Bildekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

215/50r16 bildekk som gir ekte, sporty kjøreglede

Ser du etter høytytende kvalitetsdekk i dimensjonen 215/50r16, har du kommet til rett sted her på Tirendo.no. Her finner du både gategodkjente sportsdekk, og konkurransedekk som er designet for slå nye rekorder på banen. Løpsvinneren TOYO PROXES R888 for eksempel, egnes godt for løp og baner, samtidig som den kan brukes på veien. Den har svært god styrerespons i høy hastighet, og er kjent for å bidra til raske rundetider. Achilles 2233 derimot, er et rimeligere sportsdekk som gir full kontroll over kjøretøyet, enten du svinger, bremser eller tråkker pedalen i bunn. Dekkmønsteret bidrar til god sikkerhet og kjørekomfort, uten å gå på kompromiss med sportslig kjøreglede. Alle produktene vår er i utgangspunktet solide og slitesterke, men ønsker du imidlertid at de skal vare lengst mulig, anbefales det å dele opp banekjøringen. Ta noen rolige runder for å la gummien kjøle seg ned for å forhindre unødvendig slitasje.

Høres noen av disse fristende ut, eller vil du ta en titt etter enda flere alternativer? Da finner du dem i nettbutikken vår til lave priser. I tillegg sender vi dem gratis hjem til deg, klar til montering, på kort tid. Du trenger ikke å la bilen stå parkert særlig lenge, når du velger å handle hos oss! Husk imidlertid at det anbefales å kjøre rolig og innenfor fartsgrensen når du først har fått de nye 215/50r16 dekkene på bilen. Da stabiliseres materialene, og du kan føle deg trygg på at de sitter riktig på felgene.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
^