Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614

Egenskaper


Side 1 fra 24
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

(1) Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.


225 45 r17 Sommerdekk

Kjøp 225 45 r17 sommerdekk til bil til gunstige priser

Det er ikke alltid like enkelt å finne dekk som passer for både bruksforhold og lommebok, men på Tirendo.no gjør vi deg enkelt for deg som er på jakt etter 225 45 r17 sommerdekk til bil. Vi har satt sammen et enormt utvalg av alt fra budsjettmerker til produsenter i øverste markedssjikt. For å gjøre det enklere for deg å velge, kan du søke etter merke, pris og andre egenskaper. Du kan velge å bare vise premium merker, budsjettmerker eller rett og slett dekk av høy kvalitet til lave priser. Ta gjerne å søk frem våre anbefalinger. Her finner du også mye å velge mellom til ulike priser. Ser du etter best mulig egenskaper til lavest mulig pris, kan du f.eks. se nærmere på Rotalla Setula S-Pace RUO1, Nankang Ultra Sport NS-2 eller Maxxis Premitra 5, bare for å nevne noen. I premium klassen kan vi anbefale blant annet sportsdekket Yokohama Advan A052. Dekket fikk den imponerende klassifiseringen A for våtgrep, ifølge EUs dekkmerking.

Det er flere faktorer som avgjør hvilket dekk du bør velge. Om du har en sportslig kjørestil, må du for eksempel stille andre krav enn pendleren som manøvrerer seg rundt i boligfelt og på motorvei. Se gjerne etter sportsdekk, f.eks. Goodride SA37 Sport, med fremragende våtgrep og veigrep. Disse egenskapene er helt essensielle for å kunne kontrollere bilen i høye hastigheter, særlig i regnvær eller rundt krappe svinger. Du finner flere høytytende dekk, samt sportsdekk, i utvalget vårt for 225 45 r17 sommerdekk til bil.

For bykjøring må du som nevnt se etter andre egenskaper også. Her anbefales det å lete etter dekk med kort bremselengde, god holdbarhet og drivstoffeffektivitet. Ettersom du bør følge godt med når du kjører rundt i travle bygater eller boligforhold med barn som leker, er det fornuftig å se over dekkene én gang i måneden. Lavt dekktrykk gir lengre bremselengde, og for bykjøring, kan hver eneste meter spille en viktig rolle i nødssituasjoner. Goodyear EfficientGrip Performance er et eksempel på et premiumdekk med særdeles gode egenskaper når det kommer til kjøresikkerhet og drivstofforbruk.

Når du bestiller online fra oss, spanderer vi frakten og sender de nye dekkene dine raskt av gårde. Se gjerne gjennom sortimentet oss og fyll på lageret ditt med motorolje, spylervæske og annet du trenger til bilen, og gjør bilen klar for sommerkjøring.


x
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK