Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614

Egenskaper


Side 1 fra 16
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

(1) Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.


205 60 r16 Sommerdekk

Gjør bilen sesongklar med nye 205 60 r16 sommerdekk til bilen din

Nettbutikken Tirendo.no hjelper deg med å få bilen din sommerklar til lavest mulig pris. Før den nye årstiden trer inn for alvor, er det viktig med riktig vedlikehold av bilen. Sjekk at du har nok frostvæske, bremsevæske og om motoroljen skal byttes. Alt dette finner du på nettsiden vår til rimelige priser. Ikke minst, så bør bilen være riktig skodd for sesongen. Er du på jakt etter ferske, nye 205 60 r16 sommerdekk til bil, har du kommet til riktig sted. Vi har hundrevis av gode alternativer, slik at du enkelt kan finne et egnet dekk.

Det er ikke bare dekkdimensjonen som skal klaffe, dekkene bør også matche lommeboken, klima- og driftsforhold. Det innholdsrike sortimentet gjør det mulig å søke frem dekk med egenskaper som passer for deg. Dekkene bør også passe for kjørestilen din, ettersom de er den eneste kontakten mellom veien og bilen din. EUs dekkmerking opplyses for hvert av dekkene som tilbys i nettbutikken vår, og det anbefales å vurdere disse når du skal bestille. Hvilke du bør velge, avhenger rett og slett av krav og bruksbehov.

Kjører du hyppig på motorveien for eksempel, bør du velge sommerdekk med kort bremselengde i høy hastighet, god komfort og godt veigrep. Fra den nedre enden av prisskalaen, kan blant annet Tristar Ecopower 4, Nankang Econex NA-1 og Rotalla Setula E-Pace RHO1 anbefales for denne kjørestilen. I øvre ende av skalaen derimot, finner du Michelin Energy Saver med overlegne egenskaper og spesifikasjoner.

Foretrekker du en sportslig kjørestil, bør du vurdere høytytende sportsdekk og UHP-dekk (Ultra High Performence), ettersom det stiller svært høye krav til veigrep. Er ikke dette godt nok, går det direkte utover sikkerheten. Skal du kjøre fort, enten det er på vei eller på bane, må du kunne ha god kontroll over bilen. Stabile, høytytende sportsdekk med gode styreevner lar deg nyte litt ekstra motorkraft med sikkerheten i behold. Du finner så klart et godt utvalg av disse blant utvalget av 205 60 r16 sommerdekk til bil. For å nevne noen, bør du ta en titt på Star Performer UHP 1, Pneumant Summer UHP og Vredestein Sportrac 5.

Er du fortsatt i tvil over hvilke du bør velge, kan du filtrere søket etter våre anbefalinger. Du kan også søke etter kvalitetsdekk til lavest mulig. Vi behandler ordren din så raskt som mulig, slik at vi kan få deg på veien igjen på null komma niks.


x
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK