Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Side 1 fra 12
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

175 65 r14 Sommerdekk

Optimale 175 65 r14 sommerdekk til bilen – uansett kjørestil

Er du klar for å cruise inn i sommerlivet med nye 175 65 r14 sommerdekk på bilen din? Du finner Viking, Maxxis, Nokian, Nexen, Goodride, Falken, Hankook, Yokohama, Continental og mange flere merker på Tirendo.no. Fellesnevneren for dem alle er god produksjonskvalitet. Egenskapene og spesifikasjonene kan derimot variere for å kunne matche ulike kjørestiler og bruksbehov. Du bør derfor vurdere nøyaktig hva du krever av dekket, enten du skal manøvrere deg rundt i travle byer eller suse av gårde på motorveien. Noen meter med kortere bremselengde kan være altavgjørende når uhellet først er ute, særlig om du kjører i høy hastighet. Eller rettere sagt, det riktige dekket kan sørge for at uhellet aldri skjer.

La oss ta et par eksempler fra det innholdsrike sortimentet. Maxxis Mecotra 3 er et drivstoffeffektivt med godt våtgrep og lavt støynivå, noe som gjør dette til et ypperlig allround-dekk til en gunstig pris. Stiller du særdeles høye krav til sikkerhet, og trenger dekk med fremragende våtgrep og presise styreevner selv i høy fart, kan du se nærmere på Nokian Hakka Green 2. Du finner dekket i andre enden av prisskalaen, og den har en maksfart på 190 km/t. Blir du overveldet av det store utvalget av 175 65 r14 sommerdekk til bil, kan du bruke søkesystemet vårt til å filtrere ytterligere. Du kan søke spesifikt etter anbefalinger, premium merker, kvalitet til lav pris, justere priskategorien og mye mer.

Et lite tips fra oss når tiden har kommet for å bytte til sommerdekk, er at du ikke slurver og bare gyver løs med jekken. Det er nemlig svært viktig for sikkerhet og miljøet at du gjør jobben riktig. Dessuten blir lommeboken også glad, fordi du får dekkene til å vare lengre. Først og fremst må du sjekke mønsterdybden, hvis du ikke gjorde det før du vinterlagret dekkene. Skulle den være under minstekravet på 1,6 mm., kan du trøste deg med at vi sender ut bestillingen din for nye 175 65 r14 sommerdekk til bilen din så raskt vi kan, slik at du kommer deg på veien så fort som mulig. Deretter bør du se nøye etter bulker eller riper, sjekke at dekket ikke er eldre enn 10 år samt forsikre deg om at du bytter i tide. Med alt dette på plass, er det bare å ønske deg god kjøretur og god sommer!


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK