Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Side 1 fra 28
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Nokian 225 55 r17 dekk

Nokian 225/55/17: trygg kjøring i selv krevende forhold

Nordiske klimaforhold med skiftende vær og tidvis røffe kjøreforhold stiller en stor utfordring til dekkprodusentene – en utfordring som Nokian ikke bare har tatt, men også mestret til det fulle. Her finner du forskjellige Nokian 225/55/17 dekkmodeller for alle årstider: helårsdekk, sommerdekk, vinterdekk, piggdekk og nordendekk. Alle av dem kjennetegnes av høy kvalitet, avansert dekkteknologi og særdeles gode egenskaper, spesielt tilrettelagt for selv krevende driftsforhold. For å kunne ivareta god sikkerhet og kjørekomfort, er egnede bildekk en nødvendighet. Teknologien som ligger bak produktene, sørger for at de optimalisert for ulike årstider. Piggfrie vinterdekk bremser for eksempel mye dårligere enn sommerdekk, og derfor bør du alltid velge Nokian 225/55/17 etter klimaforhold. Heldigvis har vi mange gode alternativer å velge blant.

På sommerstid er det viktig med godt våtgrep for å få tilstrekkelig kort bremselengde på våt asfalt, samt forebygge vannplaning. Mange av modellene i sommerdekkseriene til Nokian har fått toppscore fra EUs dekkmerking, samtidig som de likevel er drivstoffeffektive, f.eks. Hakka Black og zLine. Helårsdekkene Weatherproof skiller seg også ut med et fremragende våtgrep og moderat drivstofforbruk. Blant vinterdekkene finner du de innovative piggdekkene fra linjen Hakkapeliitta, kjent for enestående ytelse selv i ekstreme forhold og på isete føre. Foretrekker du å kjøre piggfritt, er dekkserien WR også kjent for å gi god kontroll på vinterføre og snødekte veier. Det er bare å bla gjennom katalogen vår for å finne Nokian 225/55/17 med de spesifikasjonene du trenger, eller bruke søkesystemet for å filtrere etter sesong og andre egenskaper.

Før du fullfører dekkbestillingen, ta gjerne en titt på utvalget vårt av motoroljer, spylervæske, girolje og lignende. Bestiller du inn alt du trenger på Tirendo.no, kan du spare betydelig med penger på vedlikehold. For ikke å snakke om at du og kjøretøyet ditt alltid er beredt for enhver kjøretur!


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK